OM OS

OM OS

Ved du HVORFOR dine bedste sælgere, er de bedste?

Vores platform hjælper dig med at planlægge og styre DATA, så din viden om dine sælgere kan måles og indsatserne kan styres.

HARVARD FILM

VORES OVERBEVISNINGER

#KNOWLEDGEDRIVEN
DATA kan bruges til at identificere de indsatser der skaber øget salg. En fokuseret indsats på data og indsatser gør at du kan foretage kvalificerede #vidensdrevede beslutninger så du kan opnå og overgå dine salgsmål. Ved at bruge data som neutralt udgangspunkt kan du holde fokus på en persons aktiviteter.

#CURIOUS
Forbundet med menneskelig udvikling og udspringer fra læringsprocessen i lysten til at tillære sig ny viden og færdigheder. Fundamentale elementer i vores nysgerrighedsprocess er udforskning og læring. Feedback & MENTORSKAB undersøtter personlig udvikling og #nysgerrighed gør det muligt.

#COLLABORATIVE
Gennem deling af data, viden, INDSIGTER og opbygning af konsensus vil vi gøre vores bedste til at udvide tanken om #samarbejdsvillighed. Flere møder vil resultere i salg hvis de bedste samarbejder og rådgiver de andre.

#TRANSPARENCY
#transparency indikerer ÅBENHED, kommunikation og ansvarlighed. Alle er attributter vi bruger til at lede vores organisations beslutninger og politikker både i offentliggørelsen af information til medarbejderne og til omverdenen. Helt simpelt så stiler vi efter at være så transparente som muligt fordi det styrker vores arbejdsrelationer og organisatoriske forbindelser.

SALG FØLGER DATA
Vores underlæggende filosofi er at resultater er en direkte konsekvens af de rette indsatser.

Indsatser og deres data kan styres, det kan resultater ikke altid. Man kan derfor øge chancen for succes ved at overvåge og identificere de indsatser og data man ved har et bestemt udfald.

Ved at fokusere på indsatser får du en positiv, fremsynet og handlingsorienteret strategi der er baseret på data og har en kvalificeret effekt.

Kontakt

Gungevej 11
DK – 2650 Hvidovre
Danmark

(+45) 30207849

contact@add2work.com