Hvem står bag

jahn2

Jahn Hermansen

Key account

Jeg hedder Jahn og er 55 år. Jeg er uddannet cand.merc. i marketing management og har arbejdet med salg siden jeg som 7-årig var kasseassistent i familiens dagligvarekæde.
 
Siden da har jeg arbejdet med salg og marketing inklusiv strategisk planlægning – fra markedsundersøgelser og planning til reklame og forretningsudvikling – i de seneste 20 år.
 
Jeg har altid haft entreprenør-ånden i mig og har opstartet flere virksomheder. Derfor ser jeg store muligheder i salgsværktøjet ADD2WORK. Et værktøj jeg tidligere har manglet til at gøre salgsarbejdet nemmere, mere optimeret og med enklere dokumentation. Samtidig kunne jeg få en bedre feedback fra min leder og dermed en forbedret sparring på flere niveauer – med værdiskabelse til hele virksomheden.

TELEFON: 4016 3065 

MAIl: JAHN@ADD2WORK.COM

LINKEDIN

jesper_holme

Jesper Holme

Key account

Jeg hedder Jesper og er 51 år. Jeg er uddannet cand.merc. i international handel og har arbejdet med salg og marketing lige siden.
 
I mit arbejde er jeg stødt på mange CRM-systemer – nogle gode andre mindre gode. De mindre gode har jeg mange gange tænkt var lavet af kontorfolk til kontorfolk, og jeg er nok ikke et klassisk kontormenneske.
 
For mig indeholder et godt CRM-system tre ting: Det skal være enkelt at bruge, nemt at forklare andre, og det skal give mig stor værdi i hverdagen.
 
Jeg synes, at livet er kompliceret nok i forvejen – jeg har ikke brug for systemer, der gør det endnu mere besværligt. 

TELEFON: 40 222 101

MAIL: JESPER@ADD2WORK.COM

LINKEDIN

Kontakt

ADD2WORK 
Gungevej, Hvidovre
Telefon: +45 42 222 101
E-mail: kontakt@add2work.com

Nyhedsbrev

Få opdateringer og nyheder direkte fra os