Q&A

blender

Er ADD2WORK et klassisk CRM-system?

Nej, ADD2WORK er ikke et klassisk CRM-system. ADD2WORK er meget fokuseret på sælgere, der arbejder gentagne gange med kunder. Kunder der laver køb efter behov og har behov for løbende besøg, så de husker at handle hos de rigtige.

Kan ADD2WORK bruges til New Bizz?

Ja, med ADD2WORK kan du søge på CVR-registeret indenfor det skærmbillede/område, hvor din rute er på denne dag. Dermed kan du finde New Bizz muligheder tæt på de møder, du allerede har i bogen.

Kan ADD2WORK bruges af andre end sælgere?

Ja naturligvis, salgschefen og andre salgslederne kan se med og give sparring. Andre i virksomheden kan lægge ordrer ind. Kundeservice kan slå oplysninger på kunderne op, samt indtaste oplysninger videre til sælgerne vedrørende kunden.

Kan ADD2WORK bruges af virksomheder, der ikke har sælgere?

Ja, alle virksomheder der har kørende personale / funktioner kan med fordel bruge ADD2WORK. Det kan være virksomheder, der laver besøg og evt. tjekker, om butikkerne er indrettet korrekt. Hjemmehjælps- og rengøringspersonale og andre der laver kontrolbesøg. 

Hvilke muligheder findes der for at lave central planlægning i ADD2WORK, så sælgerne kan fokusere på at sælge og ikke på at planlægge?

Salgschefen kan løbende lave markedsundersøgelser, der sendes ud til de respektive sælgere. Således kan der laves markedsanalyser, opfølgning på salget og f.eks status på opsætning af materiale hos forhandlere. Ligesom der kan forberedes til sparring af de indsatser, der løbende bliver indrapporteret.

Kan ADD2WORK integreret til andre systemer?

Der er allerede nogen, der integrerer til deres ordre- og økonomisystem. Det kan kodes (imod betaling) en integration til ens ERP-, økonomisystemet og andet. Således at ordrer automatisk overføres, og forsendelse af varer og fakturering ligeledes er sammenkoblet.

Er der begrænsninger på antal kunder / kontakter ved anvendelse af ADD2WORK?

Nej, der er ubegrænset antal kunder og New Bizz emner.

Kan jeg overflytte min eksisterende kundedatabase?

Ja, det gøres nemt via en CSV. fil

Kontakt

ADD2WORK 
Gungevej, Hvidovre
Telefon: +45 42 222 101
E-mail: kontakt@add2work.com

Nyhedsbrev

Få opdateringer og nyheder direkte fra os