Sådan får du flere kunder med ADD2WORK.

Sådan får du flere kunder. Med ADD2WORK får du flere kunder samt en højere omsætning.

Med ADD2WORK finder du hurtigt ud af hvilke aktiviteter du skal bruge tid på og på hvilke af dine kunder de skal bruges. Du får overskud i hverdagen og tid til New Bizz. New Bizz bliver nemt en integreret del af din hverdag.

Du får, som en start, et overblik over hvad du gør i dag. Et overblik over hvilke aktiviteter du bruger på hvilke kunder. Det gør dig klogere, derefter begynder du at tilrette dine aktiviteter (møder, samtaler, tilbud osv.) således at de giver det største udbytte for dig. Hurtigt får du en aktivitetsforøgelse på 20%. Denne forøgelse ser du efterfølgende på bundlinien.

ADD2WORK er udviklet af kørende sælgere til kørende sælgere.

ADD2WORK er et danskudviklet CRM-system. Det er udviklet af kørende sælgere til kørende sælgere.

Mange CRM-systemer er desværre udviklet af kontorfolk til kontorfolk. De fungerer bedst på en computer og de er besværlige at opdatere samt vedligeholde. De er mange gange ikke direkte brugbare i hverdagen, specielt ikke når denne hverdag forgår i en bil på vej ud til kunder og/eller potentielle nye kunder.

ADD2WORK er helt anderledes. Der er du i centrum. Du kan bruge og opdatere systemet imens du sidder i din bil på parkeringspladsen før og efter dit kundemøde. ADD2WORK er koblet sammen med Google Maps. Du har dermed integreret ruteplanlægning, som en del af dit CRM-system og din hverdag.

Når du har overskud i hverdagen. Kan du direkte i ADD2WORK og Google Maps (via et API fra CVR-registeret) finde New Bizz emner, der passer ind i den ruteplan, du allerede har lagt. Sådan får du flere kunder.

Flere kunder kræver mere overskud.

Vi kender alle til have en stresset hverdag, en hverdag hvor vi altid er bagud. Det er ikke en hverdag, hvor man yder sit bedste. For at yde sit bedste, for at få flere kunder og bedre omsætning, ja så kræver det, at man har overskud.

Overskud kommer ofte med overblik, samt en viden om hvad der virker og hvad der ikke virker.

ADD2WORK giver dig hurtigt dette overblik og du kan på forhånd planlægge din uge. Så mandag morgen skal du bare sætte dig ind i bilen. Ruten er planlagt og du kan begynde dit salgsarbejde. Sådan får du flere kunder.

Med Google Maps integreret er din rute allerede planlagt.

Salgschefen skal være en medspiller.

Med ADD2WORK kan salgschefen giver sparring på et oplyst grundlag. Hvor mange (og hvilken slags) møder er der afholdt med de forskellige kunder? Hvad har omsætningen og måske fremgangen i omsætningen været? Er der et segment der skiller sig ud.

Er der nogen kunder man besøger for ofte, andre kunder man besøger for lidt? Når man sætter aktivitetsfrekvensen på kunden op imod omsætningen, hvem ligger så på den rette kurve osv.

Sådan kommer du igang med få flere kunder.

Hvis du tænker at ADD2WORK lyder spændende og kunne være et værktøj, der kan hjælpe dig med at få nye kunder. Så send os en mail på jesper@add2work.dk eller giv os et kald på 42 222 201. Så aftaler vi et møde hvor vi gennemgår ADD2WORK i detaljer sammen med dig.

Læs mere om hvad det koster dig at få flere kunder med ADD2WORK. Se vores priser, klik her.

Dette blogindlæg er forfattet af Jesper Holme.